April – Mod til det uperfekte: om tvivl og sårbarhed i ledelse

 

Ledelsesalmanakken som podcast er Mobilize´s bud på en faglig time out. I 2020 kan du derfor hver måned høre, hvordan en leder og en faglig ekspert håndterer et strategisk ledelsesdilemma. Sammen undersøger vi dilemmaet med udgangspunkt i en klassisk ledelsesteori eller en global trend – fordi vi ved, at mange ledere savner tid i hverdagen til at reflektere over dét, der strategisk er vigtigt-  og som kræver udsyn eller indsigt.


April måneds tema i podcasten: Mod til det uperfekte: om tvivl og sårbarhed i ledelse

I april-udgaven af ledelsesalmanakken slår vi et slag for at sårbarhed, tvivl og modet til det uperfekte er vigtige egenskaber i lederskabet. For sårbarhed kan have en mobiliserende kraft på fællesskabet. Det ser vi også lige nu i Coronakrisen.

Og det dykker vi ned i i denne måneds podcast i en særudgave af Ledelsesalmanakken, som er et interview med psykolog, seniorkonsulent og medforfatter af bogen “Mod Til Det Uperfekte”, Klaus Harries.

Klaus mener, at det er afgørende for den fremtid vi kigger ind i, at vi tør åbne op om den sårbarhed vi alle rummer. Og at Klods Hans måske er et supplerende ledelsesideal, som vi alle kan og bør lære noget af.

Sammen med antropolog, konsulent og PhD-studerende Henriette List har han skrevet bogen “Mod til det Uperfekte” på baggrund af 12 interviews med topledere i offentlige og private organisationer. Du kan hente bogen her, eller bestille en gratis fysisk udgave.

God lytning og læsning – og pas på jer selv i denne mærkværdige tid….

/Redaktionen

Vært: Anne-Mette Steinmeier.

Titelmusik: “Idéer ad omveje” af Asbjørn Busk Jørgensen.

Du kan lytte til podcasten følgende steder: www.ledelsesalmanakken.dk – her finder du også tidligere udgaver af Almanakken, på Apple podcast eller på Spotify.

God fornøjelse!