Fra CBS-dekan til partner i Mobilize

Prodekan og forsker ved CBS, Christian Tangkjær, er nu indtrådt som partner i Mobilize. – Vi er virkelig glade for at have Christian med på holdet. Han er ikke bare en solid forsker og fagperson, men har 25 års erfaring i praktisk ledelse af videnorganisationer. Dertil kommer, at han har arbejdet med lederudvikling på allerhøjeste niveau i mere end 20 år. Og det er altid den skræddersyede og ambitiøse løsning, han går efter, siger Søren Barlebo Rasmussen medstifter af Mobilize.

 

Christian Tangkjær er 52 år og en yderst erfaren fagperson. Han har arbejdet som leder både i den private og offentlige sektor, og især har han arbejdet inden for uddannelses- og forskningsverdenen. Han forlader nu sin lederstilling på CBS, hvor han har haft ansvaret for ca. 5.000 studerende på efter- og videreuddannelsesområdet, herunder bl.a. MBA-uddannelserne. Christian havde desuden ansvaret for akkrediteringsområdet på CBS som akkrediteringsdirektør og har erfaring med uddannelsesakkreditering fra det meste af verden. – Skiftet sker uden bekymring, for jeg kommer til at arbejde i et Mobilize fællesskab, hvor man udfordrer og kombinerer teori og praksis på en udfordrende og højest værdiskabende måde.

 

– Flere og flere organisationer har den spændende, men også svære udfordring, at få ledere til at gå åbent og nysgerrigt ind en fælles strategisk udvikling, hvor man ikke ved på forhånd, hvad den fælles ambition ender med at blive, fortæller Christian videre. -Netop denne faglige problematik omkring samskabelse og fælles impact har været en rød tråd i mit faglige og praktiske arbejde. Den optager også de dygtige kolleger i Mobilize, og jeg glæder mig til at løfte de strategiske udfordringer i konkret rådgivning sammen med dem, afslutter Christian Tangkjær.

 

Christian Tangkjær er allerede begyndt.