Februar podcast: Digitalisering og fremtidens uddannelser

Ledelsesalmanakken som podcast er Mobilize´s bud på en faglig time out. I 2020 kan du derfor hver måned høre, hvordan en leder og en faglig ekspert håndterer et strategisk ledelsesdilemma. Sammen undersøger vi dilemmaet med udgangspunkt i en klassisk ledelsesteori eller en global trend – fordi vi ved, at mange ledere savner tid i hverdagen til at reflektere over dét, der strategisk er vigtigt-  og som kræver udsyn eller indsigt.


Februars tema i podcasten: Digitalisering og fremtidens uddannelser – langt fra Sillicon Valley men tæt på en dansk erhvervsskole

”Læring og kompetenceudvikling. Dét er det vigtige. Det er jo ikke digitalisering i sig selv.”

Det blev digitaliseringsekspert Jesper Højbergs afsluttende bemærkning i 2. afsnit af Mobilize’ podcast Ledelsesalmanakken – der i denne måned handler om Digitalisering og Fremtidens Uddannelse.

Jesper taler med direktør for Zealand Business College, Michael Kaas-Andersen – og sammen giver de bud på digitale plusser og minusser i uddannelsessektoren. Og på hvordan man tackler de dilemmaer, der dukker op på ledelsesgangen og i undervisningslokalerne, når ny teknologi indføres – eller ikke indføres.

Vært: Anne-Mette Steinmeier.

Titelmusik: “Idéer ad omveje” af Asbjørn Busk Jørgensen.

Du kan lytte til podcasten følgende steder: www.ledelsesalmanakken.dk – her finder du også tidligere udgaver af Almanakken, på Apple podcast eller på Spotify.

God fornøjelse!