I november møder Ledelsesalmanakken Lise Tarnow

I denne måned af Ledelsesalmanakken møder vi Lise Tarnow, direktør for Steno Diabetes Center Sjælland, til en snak om ledelse. Hovedsporet er naturligvis strategisk ledelse og sårbarhed, men vi kommer især ind på de mørke sider af og kræfter i ledelsesgerningen, hvordan man håndterer disse, og om der findes en ”modgift”.

For Lise handler strategisk ledelse særligt om at få andre mennesker i spil. Samtidig har Lise taget et strategisk valg om at være sårbar. Sårbarhed er en præmis, og hun tror, at i sårbarheden ligger muligheden for at lykkes.

Lise lukker os inden for i hendes ledelsesunivers, hvor hun deler sine tanker om de svære sider af ledelse, og hvad hun gør, når hun bliver presset som leder. Hun nævner blandt andet vigtigheden i at være opmærksom på dette selv og turde at være åben over for det i relationer. Fælles refleksion og sparring kan måske fungere som modgift til de negative tanker?

Vi takker særligt Lise for at ville dele nogle svære og sårbare emner med os. Læs med og bliv inspireret af Lises refleksioner her.

God læselyst!