I september møder Ledelsesalmanakken Henrik Stubkjær

Kan flere tusinde år gamle, bibelske fortællinger inspirere nutidens stærke, sårbare, strategiske leder? Og hvordan kan man som leder blive bedre til at tackle hverdagens svære og mere personlige udfordringer, der også er en del af jobbet?

Det og meget mere kan du blive klogere på i denne måneds kapitel af Ledelsesalmanakken, hvor vi har besøgt biskop over Viborg Stift Henrik Stubkjær. Vi tilbragte en dag sammen med ham i familiens sommerhus – et af Henriks vigtige refleksionsrum.

Det at reflektere og at skabe refleksionsrum omkring sig som leder er et vigtigt tema i september måned. Det handler blandt andet om at kunne træde ud af lederrollen, og give plads til den person man også er. Henrik ser det som en forudsætning for, at vi kan bruge vores personlighed som ledelsesværktøj på en sund og bæredygtig måde. Han ser det også som en forudsætning for, at man i hverdagen kan håndtere det der kan være svært: grumsede relationer og ikke mindst de sten i skoen, alle ledere fra tid til anden oplever og må forholde sig til.

Du kan læse hele interviewet med Henrik og se en bid af det her.

God læselyst!