Synergier og samarbejder

Marie Louise har blik for dynamikker mellem mennesker og organisationer. Hun er optaget af tværfaglige samarbejder og de muligheder og udfordringer, der følger med.

Mobilize CLU1473

Om Marie Louise

Marie Louise beskæftiger sig med strategi-, leder- og medarbejderudvikling i universitets-, sundheds- og fondssektoren. Omdrejningspunktet er de faglige ildsjæle, der arbejder i og mellem disse sektorer.

Hun har 15 års erfaring fra store offentlige organisationer samt som ledelseskonsulent. I de seneste år har hun fokuseret på, hvordan ledere og medarbejdere indgår i tværfaglige og tværorganisatoriske samarbejder. Marie Louise er drevet af at hjælpe mennesker til at lykkes i faglige fællesskaber. Blandt andet ved at finde ind til de fælles ambitioner og oparbejde mod og kompetencer til at udfolde synergier og håndtere forskelligheder.

Hun har desuden beskæftiget sig med en række længerevarende strategiske transformationer, hvor samspil og mobilisering af såvel topledelse, mellemledere som medarbejdere har været i fokus. Blandt andet på Nationalmuseet, SDU samt Aalborg Universitet.