Ønsker du at bidrage til innovation og udvikling af det nordiske velfærdssamfund? Har du en stærk strategisk forståelse og er drevet af et ønske om impact, i teori og praksis? Er du både analytisk og handlingsorienteret? Har du tydelige kompetencer og konkrete erfaringer i forhold til at identificere og mobilisere strategiske potentialer i samspillet mellem organisationer?

 

Stillingen

Mobilize Strategy Consulting er et nordisk værdibaseret strategihus, som arbejder med strategi, organisering og lederudvikling. Som organisation stræber vi efter at blive et generøst og åbent fagligt udviklingslaboratorium for strategi og ledelse, hvor ledere mødes og skaber værdi på tværs af enheder, organisationer, sektorer og lande. Vi er passionerede omkring at blive et fællesskab, hvor unge talenter udvikler sig ekstraordinært fagligt og menneskeligt - og kan komme videre i en god bidragende karriere ude i vores fælles samfund. For os er det vigtigt at vise samfundssind gennem god selskabsledelse og økonomisk gennemsigtighed – hvor vi konstant arbejder på at skabe en god balance mellem værdiskabelse og pris til kundernes fordel.

Vi er i dag omkring i alt 25 medarbejdere med kontor både i Oslo og København. Vi arbejder tæt sammen på tværs af nationale grænser. Mange af vores projekter er nordiske. Vi hedder Mobilize, fordi vi tror på, at udviklingen af vidensorganisationer i høj grad handler om at mobilisere de faglige medarbejdere. Det samme gælder i forhold til mobilisering af de potentialer, der kan opnås ved at organisationer samarbejder. Vores kunder er typisk videnstunge organisationer med dygtige fagpersoner – og ligesom dem, er vi også en virksomhed, hvor fagligheden er i centrum.

Vi vokser og har derfor brug for en ny fastansat fuldtidskollega på vores Norges-kontor. Vi søger en senior-kollega, der har prøvet en del før. Ikke mindst inden for strategiområdet. Vi har mange projekter, der skal løses det kommende år, men vi ser også gerne, at du selv kan udvikle projekter. For os er det vigtigt at vores senior-kollegaer alle kan blive ”trusted advisor” for vores kunder.

Du bliver en del af en entreprenant virksomhed og derfor skal du, sammen med dine kollegaer, tage ansvar for den videre udvikling af Mobilize og dermed bidrage til at styrke fællesskabet.

 

Profilen – hvem er du?

Værdimæssigt:

  • Du skal være drevet af at gøre en forskel for samfundet
  • Du skal ville bidrage til innovation og udvikling af det nordiske velfærdssamfund
  • Du skal være engageret og en teamspiller og med et naturligt drive om at styrke Mobilize som fællesskab
  • Du må meget gerne være glad for faglig udvikling
  • Du skal være motiveret af en pæn grundløn, faglig og menneskelig udvikling og det at gøre en forskel (der er ikke mulighed for bonus)

Fagligt:

  • Relevant masteruddannelse
  • Gerne med en tydelig strategisk baggrund
  • Kendskab og forståelse for vidensorganisationer og den offentlige sektor

Erfaringer:

  • Du skal gerne have arbejdet med strategiprojekter i flere organisationer. Gerne både private og offentlige. Gerne erfaringer med strategiprocesser der går på tværs af flere organisationer
  • Du har en del erfaring som formidler (både skriftligt og mundtligt), og du kan dit håndværk som procesfacilitator. Du har arbejdet med eller i faglige organisationer som universiteter, hospitaler, innovationsaktører, private organisationer baseret på forskning og/eller innovation eller myndighedsorganisationer rettet mod forsknings, uddannelses- og innovationsverdenen.

 

Er du interesseret i stillingen og vil høre mere, så tag fat i:

Søren Barlebo Rasmussen, managing partner, på mail sbr@mobilize-nordic.com
eller telefon +45 26 21 36 32

Are Syversen, partner og daglig leder i Norge, på mail ahs@mobilize-nordic.com
eller telefon +47 45 88 05 63

 

Ansøg her ved at uploade CV og ansøgning 

Upload CV i pdf
Upload din ansøgning i pdf