Region Midtjylland (Regional Udvikling)

Missionsdrevne strategier og processer som metode

Missionsdrevne strategier og processer er en vigtig metode og et strategisk værktøj med stigende fokus på at skabe reel impact og samfundsforandring i partnerskaber. Flere og flere offentlige myndigheder og forskningsmiljøer arbejder med det missionsdrevne. Men hvad er det reelt og hvad betyder det - og hvad kan vi bruge det til i Regional Udvikling i Region Midtjylland?

Kunde
Region Midtjylland (Regional Udvikling)
Årstal
2024
 1. Hvad var målet med kursusforløbet?

  At sikre et fælles sprog og begrebsapparat for medarbejdere, herunder fælles værktøjer, som Regional Udvikling kan arbejde videre med i deres arbejde med komplekse problemstillinger.

 2. Hvad var vigtige værktøjer, der blev bragt i spil?

  · Missionsorientering

  · Økosystem

  · Partnerskaber

  · Problemforståelse

  · Aktørlandskab

  · Design af en fælles mission

I vinteren 2024 bidrog Mobilize til at udvikle og afholde en workshop om missionsdrevne strategier og processer i Region Midtjyllands afdeling Regional Udvikling.

 

Helt konkret blev der afviklet et 5-timers seminar/masterclass i, hvordan Region Midtjylland, via missionsdrevne metoder, kan understøtte sin kerneværdiskabelse og sikre den regionale udvikling gennem partnerskaber. Det skal ske på en måde, hvor der sker en reel transformation, og hvor missionsdrevne strategier og metoder understøtter det.

 

Kursusforløbet havde fokus på regionens egne cases og aktionslæring med fokus på værktøjer, dilemmaer og potentialer med et blik for faldgruber samt et teoretisk fundament.

Har I brug for et lignende forløb i jeres organisation?

Spørg os om noget

Line 1