Mobilize Strategy Consulting blev etableret i 2015 af erfarne, selvstændige konsulenter, som sammen ville skabe en værdibaseret konsulentvirksomhed. En virksomhed der siden har haft fokus på fagprofessionelle organisationer og disses værdiskabelse.

I dag er vi i hastig udvikling med 50 medarbejdere fordelt på vores to kontorer i København og Oslo.

Vi hedder Mobilize, fordi vi tror på, at udviklingen af vidensorganisationer i høj grad handler om at mobilisere de fagprofessionelle medarbejdere. Vores kunder er typisk videnstunge organisationer med dygtige fagprofessionelle – og ligesom dem, er vi også en virksomhed, hvor fagligheden er i centrum. Vi lægger vægt på at hjælpe vores kunder, så de kan gøre en forskel for deres brugere, borgere, patienter, studerende eller kunder.

Vores ambition

 1. Vi hjælper mennesker, organisationer og samfund med at mobilisere og udfolde de strategiske potentialer.

  Vi udvikler og rådgiver ledere og fællesskaber til at håndtere strategiske dilemmaer, sætte retning og skabe mening og handlekraft.

  Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov og situation og laver sammen skræddersyede og fagligt baserede løsninger og processer, der skaber værdi.

  Vi følger samfundets udvikling og forandringer, som konstant kræver innovation, nye samarbejder og nye former for værdiskabelse.

   

 2. Vi vil bidrage til udviklingen af et bæredygtigt nordisk velfærdssamfund. Som organisation stræber vi derfor efter at blive et generøst og åbent fagligt udviklingslaboratorium for strategi og ledelse, hvor ledere mødes og skaber værdi på tværs af enheder, organisationer, sektorer og lande.

  Vi er passionerede omkring at blive et fællesskab, hvor unge talenter udvikler sig ekstraordinært fagligt og menneskeligt - og kan komme videre i en god bidragende karriere ude i vores fælles samfund.

  For os er det vigtigt at vise samfundssind gennem god selskabsledelse og økonomisk gennemsigtighed – hvor vi konstant arbejder på at skabe en god balance mellem værdiskabelse og pris til kundernes fordel.

Vores værdisæt

Vores værdier fortæller, hvad der er vigtigt for os, men også hvordan vi selv og andre oplever os. Mobilize's kerneværdier er:

Faglighed - Vi er et stærkt fagligt strategihus. Vi er befolket med medarbejdere, der forsker, underviser eller skriver om strategi. 

Mod - Vi tror på, at det er vigtigt at have modet til at sige til – og sige fra. Altid på en ordentlig måde, men vigtigst at vi altid står på mål for det vi gør – og ikke gør.

Forskellighed - Vi tror på, at det at forene mange forskelligheder beriger vores organisationer og giver nye, vigtige perspektiver.​

Samfundsengagement - Vi er alle drevet af et engagement i vores omverden – vi har et stærkt ønske om at skabe et bedre samfund til glæde for os alle. 

Vi mobiliserer mennesker, fællesskaber og deres strategiske potentialer

Bestyrelsen i Mobilize består af repræsentanter fra hele organisationen – både partnere, konsulenter og projektmedarbejdere. 

 

Det har vi valgt, fordi vi er et fællesskab, hvor alle er involverede i organisationens udvikling og succes. Det ansvar vil vi gerne anerkende i et mangfoldigt beslutningsorgan, hvor alle stemmer vægtes lige højt.  

Bestyrelsesmedlemmerne er:  

 • Ida Spannow, projektmedarbejder
 • Ellen Marie Sønderris, konsulent 
 • Nina Widding, seniorkonsulent
 • Marie Louise Blauenfeldt, seniorkonsulent 
 • Klaus Harries, partner 
 • Are Hallan Syversen, partner  
 • Jesper Balsby, administrativ partner og bestyrelsesformand

I det nye år bliver Mobilize en medarbejderejet organisation – det kan du læse mere om i artiklen her.

Hvad lytter du til?

Hver måned udgiver vi en podcast under navnet Ledelsesalmanakken. Her dykker en leder og en faglig ekspert ned i et strategisk ledelsesdilemma.

Lyt med her
Mobilize CLU8823

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

I Mobilize har vi fingeren på pulsen, når det drejer sig om aktuel ny viden indenfor strategi, organisation og ledelse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nye podcasts, bøger, artikler, events og meget andet. 

Ledelsesalmanakken bruger dine indtastede informationer til at sende dig mail, når der er nye kapitler og indhold på ledelsesalmanakken.dk.

Du kan framelde dig fagligt nyt fra Ledelsesalmanakken ved at klikke på linket nederst i vores emails.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.