Det er en stærk ambition om at være med til at løse de svære problemer, velfærdsstaten står over for, som driver Line.

Line 5

Som konsulent og projektleder er Line særligt optaget af, hvordan hun sammen med kunden skaber de bedste forudsætninger for at fremme samarbejde og realisering af fælles ambitioner på tværs af organisationen. Line brænder for strategisk mobilisering, og hendes energi ligger særligt i at foretage en grundig problemdiagnose, da hun ved hvor vigtigt det er, at vi sammen løser de rigtige problemer.

Lines engagement for strategiudvikling kommer særligt til udtryk gennem hendes store interesse for strategisk inddragelse af unge i organisationer, men også ved hendes arbejde som bestyrelsesmedlem i Mobilize bestyrelse.

Line er uddannet Cand.soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse fra Copenhagen Business School, og har et analytisk blik for, hvad der er styrende i politisk ledende organisationer. Line har derudover en bachelor i Kommunikation og Virksomhedsstudier fra Roskilde Universitet.

 

Certificeringer

  • Masterclass i Adfærdsdesign ved Morten Münster

 

Referencer

  • Fors, 2023, Strategisk arbejde med ledergruppen i forbindelse med realisering af strategi.
  • Region Midt, 2023, Bygge en fælles mission med Regional Politisk Forum for arbejdskraft i Region Midtjylland.
  • HOFOR, 2023, Sparring på strategisk byudvikling.
  • Aalborg universitet, Sekretariat ved Institut for Planlægning, 2022-2023, Organisering af sekretariatet med fokus på tværgående samarbejde, samspilszoner og den fælles kerneopgave.