ZBC - En verdensmålsskole

Se case

Internationalt samarbejde om uddannelse af forskningsledere

Se case

Narrativ tilgang til en fælles ambition

Se case

Et meningsfuldt liv hos Plandent

Se case

Udvikling af fælles forsknings-, uddannelses- og innovationssystemer på tværs af Norden

Se case

ZBC fik øget fokus på kulturudvikling

Se case

Hvordan vi hjælper

Light Bulb 3 Hvordan vi hjælper

Fusion mellem to organisationer

Se case

Strategisk koordinering på tværs af niveauer hos NTNU

Se case
 1. ”Vi har fået et stærkt afsæt for den videre udvikling af det specialiserede voksenområde I Sønderborg Kommune på baggrund af en læringsproces, som Mobilize har faciliteret. Deres særlige tilgang til at skabe dialog og indsigter på tværs i vores organisation og bringe perspektiver og viden ude fra, har givet os et godt udgangspunkt for at realisere en bedre styring og organisering til gavn for både borgere og medarbejdere.

   

  I samarbejdet med Mobilize om at etablere et virkemiddelkatalog har vi fået større bevidsthed om de styrker og erfaringer vi har på det specialiserede voksenområde. Claus Billehøj og Niels Henriksens evne til at aktivere viden og facilitere dialoger på tværs i organisationen kombineret med hente perspektiver fra mange andre aktører på socialområdet målrette os i Sønderborg har været meget værdifuldt”.     

   

 1. "Jeg oplever altid at komme beriget hjem, når jeg har været sammen med Mobilize. Det er af stor værdi at blive ”tvunget” til at stoppe op og reflektere over egen praksis og få nye perspektiver på den virkelighed vi møder i vores daglige virke".

   

  Trine Larsen, Rektor HF & VUC Nordsjælland

Skal vi også hjælpe dig?

Spørg os om noget

Mobilize CLU5934