Hvad siger Rasmus Klump om strategi?

Det er svært ikke at lade sig inspirere af Sverris underholdende og tankevækkende introduktion til det Weickske-univers med brug af Wulffmorgenthaler, Rasmus Klump og meget andet.

Hør Sverri i podcasten fra Ledelsesalmanakken
Sverri 1

Om Sverri

Sverri arbejder med strategi og strategiimplementering, sparring af ledere og organisationsudvikling. Sverri er en fremragende formidler, og er god til at udfordre konventionel tænkning og skabe refleksioner. 

Han trives når han mærker, at hans arbejde er meningsfuldt - når organisationer udvikler sig, og ledere udfordres og ser nye muligheder. Sverri er stærkt inspireret af organisationsteoretikeren Karl Weicks univers, som han holder talrige underholdende og tankevækkende foredrag om.

Derudover er det kommet flere artikler, bøger og videoer fra Sverris hånd. Bl.a. har han sammen med James Høpner skrevet bestselleren ”Meningsskabelse, organisering og ledelse” (2. udgave 2019). 

 

Sverri har løst opgaver alle steder i den offentlige sektor og hos interesseorganisationer, bl.a.

  • Universiteter som KU, SDU, AAU
  • Gymnasier og erhvervsskoler 
  • FH, HK, Socialpædagogerne og Ungdommens Red Barnet

 

 

"Som øverste leder står man meget ofte alene med svære beslutninger og dilemmaer. Det har givet mig ro og overskud, at kunne vende disse med Mobilize – konkret Sverri Hammer" Trine Larsen, Rektor HF og VUC Nordsjælland