Emne
Artikler

I denne måned møder vi Jesper Stub Johnsen til en snak om hvad strategisk ledelse og sårbarhed i ledelse er for ham. For Jesper er disse emner tæt forbundet til en leders evne til at balancere mellem de kortsigtede og de langsigtede investeringer. For Jesper selv handler det om at kunne realisere Nationalmuseets strategiske mål og sikre dets fortsatte eksistensberettigelse – både nu og i fremtiden. Og nogle af de vigtige nøgleord, der skal til for at kunne realisere dette er mod, selvledelse og porteføljeledelse. Disse tre udgør - sammen med emnet investering - de fire særemner i april måneds ledelsesalmanak.

April 19

Hent som pdf

Download april måneds almanak som pdf

Download April Jesper Stub
Hør Lars' snak med Jesper her

Det kræver mod at investere, for vi kan ikke forudsige, hvad fremtiden bringer.

Jesper Stub Johnsen

Spørgsmål til næste måneds leder 

Og hermed gives stafetten videre til næste måneds leder. Med nysgerrighed på, hvordan andre arbejder med realisering af den strategiske ambition, stiller Jesper følgende spørgsmål til maj måneds leder:

”Når man i en organisation er enige om en ny strategisk retning, hvordan sikrer du så bedst, at alle har samme fælles forståelse for ambitionen og er motiveret for de handlinger, der følger med?”

 

I næste måned, møder vi Bente Ourø Rørth, som er hospitalsdirektør på Nordsjællands Hospital.

Læs maj måneds almanak

Aprils kapitel

Her kan du læse det tilhørende kapitel fra ''Almanakken om god ledelse''

Download April Kapitel

Spørgsmål at reflektere over

Download månedens spørgsmål at reflektere over

Download April Spørgsmål