Emne
Artikler

Lise Tarnow

Lise tiltrådte i februar 2018 som direktør for Steno Diabetes Center Sjælland (SDCS), hvor hun står i spidsen for et ambitiøst projekt. Fremfor at samle centeret ét sted i regionen vil SDCS have fokus på borgernær behandling. Behandlingen fastholdes derfor på sygehusene i Køge, Holbæk, Slagelse og Nykøbing Falster samt i Psykiatri Vest i Slagelse for at sikre, at behandlingen er tæt på borgerne, uanset hvor de bor i regionen. For bedst at understøtte denne decentrale model prioriterer Lise at sidde en dag om ugen på hvert af de fem sygehuse.

Lise har en indbygget autoritet, som ikke har noget med hendes titel at gøre, men som følger hende som person grundet hendes mange års erfaring inden for området. Hun har en baggrund som professor og forskningschef på Nordsjællands Universitetshospital, og før det var hun ansat som diabeteslæge og forsker hos Steno Diabetes Center i Gentofte i 20 år. Hendes mange år i faget giver hende en unik mulighed for at kombinere klinisk erfaring, forskningserfaring og organisatorisk ballast.

November 19

Hent som pdf

Download hele november måneds almanak som pdf

Download November Lise Tarnow

Jeg tror, at i sårbarheden ligger muligheden for at lykkes

Lise Tarnow
Hør Sørens snak med Lise Tarnow

Hvis man kan få folk med ombord på strategien, så kan man skabe noget meget større end det, som stærke mennesker kan alene

Lise Tarnow

Spørgsmål til næste måneds leder 

Hermed gives stafetten videre til næste måneds leder, Camilla Schreiner Andersen, underdirektør i Vurderingsstyrelsen, som medvirker til årets sidste udgave af Ledelsesalmanakken. I december taler vi blandt andet om tro på fremtiden, som muligvis er lederens største gave og opgave. Lise spørger således meget relevant næste måneds leder:

”Hvordan fastholder man et positivt og lyst syn på fremtiden, selv når der er modvind, uden at miste sin troværdighed som leder?”

Læs december måneds almanak

November måneds kapitel

Her kan du læse det tilhørende kapitel fra ''Almanakken om god ledelse''

Download November Kapitel

Spørgsmål at reflektere over

Download månedens spørgsmål at reflektere over

Download Novemvber Spørgsmål