Emne
Bøger

Bogen handler om mødet mellem ledelse og pædagogik og er henvendt til alle former for uddannelsesledere ved de videregående uddannelsesinstitutioner. 

Omdrejningspunktet er den ledelsesmæssige håndtering af hverdagen, især den hverdag, der ofte - men ikke altid - fungerer i bedste velgående på trods af alle krydspres, kompleksiteter og konflikter. Hverdagen som fokus er valgt med omhu, fordi hverdagen er praktisk og fordi det er her, der opstår de vigtige relationer og situationer, der er af afgørende betydning for at noget kommer til at ske. 

Bogen er baseret på læsning af anerkendt international forskning, samtaler med uddannelsesledere og forfatternes mange års arbejdserfaringer indenfor videregående uddannelser. 

Bogen er skrevet i et klart sprog og har en ambition om at vække både genkendelse og refleksion hos læseren. Bogen instruerer ikke i, hvordan uddannelsesledere skal praktiseres; dertil er emnet alt for komplekst og kontekstafhængigt. Bogen er mere tænkt som et kvalificeret indspark til læserens eget arbejde og refleksion over uddannelsesledelse. Bogen er som sådan velegnet til ledelseskurser, men kan også fungere  særskilt. 

Bogen er 2. udgave fra 2024.

Pris: 250 ex. moms. + forsendelsesomkostninger.

Bestil bogen her

Vi sender vores bogbestillinger én gang om ugen.

Du kan også betale med EAN-nummer med følgende link 

Spørg forfatteren

Spørg os om noget

Mobilize2021 CLU8442