Emne
Podcast

”Der er ingen navlestreng til vores planet”. Sådan siger Danmarks måske vigtigste forsker og ekspert inden for den grønne omstilling og bæredygtig udvikling, Katherine Richardson. Og i denne måned hjælper hun os med at forstå den strategiske og menneskelige udfordring: Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?

Vi tager fat i dette strategiske spørgsmål for at se vejen til at skabe vores fælles fremtid. ”Jamen, vi har jo hørt om emnet så mange gange før, og vi ved godt hvad vi bør gøre”, tænker du måske. Der sker allerede rigtig mange ting med den grønne omstilling og bæredygtig udvikling i Danmark. Hvorfor så endnu en podcast om bæredygtig udvikling?

 

Jo - vi har lavet dette afsnit fordi vores gæst, Katherine Richardson, ikke bare er Danmarks måske vigtigste forsker og ekspert inden for den grønne omstilling og bæredygtig udvikling, men at hun samtidig er én af de mest inspirerende og engagerende personer at lytte til, og hun kan forklare meget komplekse emner på en meget forståelig måde – dét synes vi er værdifuldt.

 

Vi har også partner i Mobilize og ekspert i ledelse og strategi, Søren Barlebo Rasmussen, med i studiet. Sammen taler han og Katherine om, hvordan vi skal forstå ”bæredygtig udvikling for alle” som en strategisk udfordring. Og hvilket mindset der kræves til udfordringerne, samt hvilke strategiske styringsredskaber vi skal bruge til at opnå bæredygtig udvikling for alle.

 

”Gud hvor kan vi gøre en forskel!” understreger Katherine. Dertil giver hun konkrete eksempler på, hvad vi sammen kan gøre mere af ud fra hvor vi står i dag – både som medarbejdere, som ledere og som borgere.

Hør podcasten "Bæredygtige strategier - men hvordan?"

Adobestock 285297581 Hør episoden her

Hør podcasten "Økosystemer og ledelse"

Bro Vand Hør episoden her

Spørg os om noget

Sorenb 2