Emne
Podcast

Hvordan bruger Læger Uden Grænser fire fundamentale principper til at guide dem i krig, katastrofer og epidemier? Og hvilke strategiske udfordringer banker på døren, når man står midt i verdens humanitære brændpunkter?

Det er nogle af de spørgsmål, vi kommer ind på i denne måneds afsnit af Ledelsesalmanakken om strategi. Vi har besøg af Stine Bloch Jensen, som er projektkoordinator i Læger Uden Grænser, og partner i Mobilize, Sverri Hammer.

Ifølge Stine skal strategier ikke være skrevet i sten, fordi de kan ændre sig over-night, og de skal passe til det, vi går igennem lige nu og her. Og hvordan kan det fungere fint, at menneskene i organisationen på samme tid deler overordnede mål, men også har plads til at være meget uenige og kulturelt forskellige?

Vi kommer ind på alt fra terrorgrupper, hustruvold og kulturelle udfordringer, til hvordan Læger Uden Grænsers erfaringer med epidemier, krig og katastrofer måske kan inspirere os til at arbejde med strategi i en dansk kontekst. Hvor kriser som en global pandemi aktuelt også udfolder sig.

Spørg os om noget

Mobilize CLU5311