Emne
Podcast

Forestil dig dette scenarie: Topledelsen i din organisation præsenterer en ny strategi, der skal implementeres. Du tænker for dig selv ”Fin strategi – men kommer den egentlig til at leve i organisationen?”.

Lyder scenariet bekendt?

Det er i alle organisationer en udfordring at implementere strategi, der er i overensstemmelse med den intention, man havde med strategien, da man udviklede den. Gæsterne i denne måneds udgave af Ledelsesalmanakken hjælper os gennem implementeringens fem dimensioner for at gøre os klogere på, hvad der er særligt vigtigt at holde sig for øje, når strategien udrulles, og dagligdagen banker på døren.

”Det undrer mig, at dem der laver strategien godt ved, at det ikke virker”, siger ph.d. i Strategi, implementering og ledelse Søren Obed Madsen.

Søren Obed Madsen og lektor i Strategi og ledelse, Sverri Hammer, er enige om, at der i organisationerne skal bruges flere kræfter på at få oversat og skabt mening i strategien til de mennesker, der rent faktisk kan få strategien til at leve – for strategi er noget man gør.

Lyt med når vi stiller os selv spørgsmålet: kan strategi implementeres?

Hør podcasten her

Det handler om at handle strategien god - læs artiklen om meningsfulde strategier her

Pulserende Gif Final Læs artiklen her

Læs også artiklen om de 10 stille dræbere af strategi og få 10 gode råd

Light Bulb 3 Læs artiklen her