I Mobilize har vi god erfaring med at arrangere studieture. Her besøger vi forskellige interessante, udenlandske organisationer. Formålet er at blive inspireret af, hvordan man i andre lande griber udfordringerne an. Studieture er målrettet enkelte organisationer eller netværks af organisationer. 

At tage på studietur giver deltagerne mulighed for at studere konkrete og fungerende løsninger hos andre lignende organisationer, som kan inspirere til egne proaktive løsninger. 

Vi designer og faciliteter det faglige, strategisk relevante og spændende program, som er skræddersyet til besøgsgruppen.  Vores fornemmeste opgave er at tage hånd om alt det praktiske, så deltagerne kan koncentrere sig om det faglige og læringsmæssige.

Som deltager bliver man klogere, når man oplever, hvordan man i andre lande griber udfordringerne an.

Studieture giver nyt perspektiv

Senest har vi arrangeret en studietur til England for en dansk professionshøjskole. Formålet var at blive inspireret til udviklingen af en ny forskningsstrategi og udviklingen af institutionen. Og at blive inspireret til innovative måder at arbejde med anvendt forskning og tværsektorielt samarbejde. 

Her besøgte vi bl.a.:

 • Chartered Association of Business Schools
 • University of London
 • London South Bank university
 • King's Health Partners

 

Tidligere har vi været i Israel med en gruppe forskningsledere. Formålet var at opleve den lokale infrastruktur, kultur, lederskab, politik og finansiering af forskningsmiljøer. Og at lære mere om deres tilgang til viden og teknologioverførsel mellem universitetssektoren og andre sektorer i samfundet. 

Her besøgte vi bl.a.:

 • Weizmann Insitut for Science
 • Israel Institut of Technology
 • The Hebrew University

 

Ved studieture opnås

 1. Læring gennem real life cases hvor deltagerne studerer konkrete problematikker og fungerende løsninger, i en virkelighed de også selv befinder sig i eller er på vej ind i.

  Internationalt udsyn som retter blikket mod andre lignende organisationers udvikling og løsninger.

  Brud med institutionelle rammer som skaber en anden kontekst, en anden måde at tale sammen på og en fælles referenceramme, der kan tages med hjem og aktivt bruges i egen organisation.

   

 2. Læringsmæssigt perspektivskifte der opnås ved et mentalt ændret perspektiv fra hjemme til ude, som tillader en mere divergent og åben læring.

  Stærkt netværk blandt de deltagende organisationer, samt relationer mellem deltagerne.

   

 3. Professionalisering af lederrollen da man ved udsyn opdager at ens sektor og dens udvikling er en del af en generel internatonal udvikling.

  Organisationens egen læring som hele organisationen kan få nytte af, ved at lade flere skabe stærke relationer og ved at få nye perspektiver på politiske dagsordener som organisationen proaktivt kan arbejde med.

Kontakt os og hør nærmere om skræddersyede studieture

Spørg os om noget

Mobilize CLU2704