I Mobilize inviterer vi til et netværksbaseret udviklingsforløb om strategiske transformationsprocesser. I netværksforløbet arbejder vi med din organisations strategiske udfordringer og giver dig nye perspektiver på din rolle.

Til netværksmøderne sparrer du med kollegaer fra andre organisationer, og bliver undervist og udfordret af erfarne fagfolk, ledere og konsulenter. Du får kompetenceudvikling indenfor strategi- og forandringsprocesser. Og arbejder med din egen organisations muligheder for at flytte både mennesker, kultur og processer i en ny retning.

Vores erfaring er, at deltagerne tager hjem med konkrete metoder og handlingsforslag, samt nye perspektiver på deres organisation og deres egen rolle.  

 

  1. Refleksion over min egen praksis. Dét vil jeg fremhæve. Hjemmeopgaverne og casearbejdet fra vores forskellige virkeligheder har hjulpet den del rigtig godt på vej. Og så har jeg fået mulighed for at arbejde fokuseret med noget, der rammer lige ned i de arbejdsopgaver, jeg sidder med”.

    Charlotte Gisselmann, Specialkonsulent i sekretariat for ledelse og kommunikation, CBS

  2. "Hvis man gerne vil være forberedt på en forandringsproces –og det er man jo næsten altid nødt til at være! –så er det rigtig godt med et værktøj som man kan sætte sin daglige virkelighed ind i. I netværket oplever jeg man får sådan et værktøj. Og nogle gode kloge venner man kan spørge til råds".

    Jesper Stub Johnsen, Vicedirektør på Nationalmuseet

Er din organisation gearet til strategisk transformation?

 

Vi udvikler og afholder løbende nye netværksforløb.

Netværksforløbene er faciliteret af Mobilize og vi mødes seks gange á 3-4 timers varighed, typisk fordelt over 6-9 måneder. På hvert netværksmøde underviser en erfaren konsulent eller leder med mange års praksiserfaring fra den offentlige eller private sektor. 

 

Roterende Animation

Vil du vide mere?

Spørg os om noget

Am 3