Amanda er drevet af at hjælpe mennesker med at lykkes gennem nærvær og fagligt funderede perspektiver på deres organisatoriske situation

Amanda 1

Om Amanda

Amanda er særligt optaget af, hvordan relationer til andre og sig selv formes, udvikles og udfordres gennem ledelse. Hun har en stædig nysgerrighed på spørgsmålet om, hvordan man som leder kan bevare forbindelsen til sig selv og andre. Kort fortalt er Amandas fokus på at hjælpe andre til at håndtere det ”bløde” i ledelse og til at sætte filosofiske og psykologiske perspektiver på relationer, når vi forsøger at forstå os selv og hinanden i den organisatoriske hverdag.  

Amanda har arbejdet på tre forskellige fakulteter på KU med et gennemgående fokus på facilitering af ledelse og forskningsprocesser, senest som Ledelseskonsulent på Institut for Kommunikation. Amanda er kandidat i Filosofi fra KU og University of Warwick, har en master i Teologi fra KU, og så er hun godt i gang med en Master i Offentlig Ledelse på Copenhagen Business School. Amanda har skrevet en række akademiske artikler og holdt oplæg i Danmark og USA om eksistentialistisk filosofi og kærlighed, specielt om Søren Kierkegaard.