Hør Anne-Mettes stemme

Anne-Mette er fast vært på vores podcast, Ledelsesalmanakken, hvor hun hver måned knytter teorier, mennesker og ledelse i praksis sammen.  

Hør Ledelsesalmanakken her
Anne Mette 3

Om Anne-Mette

Kommunikation, relationer og konflikthåndtering er omdrejningspunktet i mange af de opgaver, som Anne-Mette hjælper kunder med at løse. Om det så er i re-organiseringen af en klinisk afdeling på et hospital, udviklingen af en ledergruppe på en uddannelsesinstitution, eller i arbejdet med fagprofessionelle uden formelt lederansvar i en interesseorganisation.  

For Anne-Mette er engagement og en nysgerrighed på kundens behov, udgangspunktet for næsten alt hun er involveret i. Projektoverblik og proces-detaljer kendetegner hendes tilgang til både mennesker og opgaver. 

Anne-Mette har været optaget af velfærdssamfundets udvikling, ledelse og trivsel siden hun i 2012 udgav bogen ”Læren om trivsel”.

I dag er hun redaktør og vært på Mobilizes podcast ”Ledelsesalmanakken”, hvor hun hver måned knytter teorier, mennesker og ledelse i praksis sammen.  

 

På den interne front gør Anne-Mette et formidabelt arbejde med at rekruttere, onboarde og være personaleleder for vores dygtige hold af projektmedarbejdere.