Elisabeth går op i at skabe det bedste sammenspil mellem medarbejdere og ledere.

Mobilize CLU1811

For Elisabeth er relationer og høj faglighed det hun tager med sig ind i hvert projekt. Hun er en skarp projektleder, som beskæftiger sig med udvikling af organisationer, strategier og ledere - og gerne i kombination.

Elisabeth er verdensmester i at lytte og sætte ting i perspektiv. Gennem hendes stærke overblik, intuition, relationelle tilgang og forståelse for organisationers behov og virkelighed, sørger hun for at de rigtige problemer bliver løst, på den bedst mulige måde - for medarbejdere og organisation. At implementere forandringer og strategier i organisationer, med alle de opmærksomheder det indebærer, giver hende energi at navigere i.

Hos både kunder og hos os selv brænder Elisabeth for at skabe et godt arbejdsmiljø. At gøre ledere til gode ledere for deres medarbejdere og organisation, er det der driver hende. Og netop derfor er det vigtigt for hende at være nysgerrig og turde stille de svære spørgsmål.

Elisabeth er uddannet cand.merc.(psyk.) fra Copenhagen Business School og har specialiseret sig i forandringsledelse, samt organisations- og ledelsesudvikling.

 

Certificering: Adfærdsdesign 

 

Referencer: 

  • Aarhus Universitet, 2022-2023, Ledergruppeudvikling.
  • Center for HR og Uddannelse, Region Hovedstaden, 2022, Strategiudvikling.
  • Aarhus Universitet, 2022-2024, Missionsorienteret Forsknings- og innovationskursus for forskningsledertalenter.
  • HovedOrtoCentret, Rigshospitalet, 2022-2023, Strategisk udvikling af centeret og afdelinger.
  • Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, 2021-2022, Ledergruppeforløb.