Freja møder andre med et smil og gå-på-mod. Hun løfter både opgaven og stemningen med sit skarpe, nærværende sind.

Freja 2

Freja er særligt optaget af strategisk ledelses- og organisationsudvikling, menneskelig udvikling, forandringsprocesser og at sikre en god proces fra start til slut.

Med en kandidatgrad i socialvidenskab og psykologi fra Roskilde Universitet har Freja en solid teoretisk baggrund og forståelse af de sociale og psykologiske faktorer, der påvirker menneskelig adfærd og samarbejde. Frejas praksiserfaring i tværfaglig problemorienteret projektudvikling- og ledelse giver hende en bred vifte af værktøjer til at arbejde med komplekse organisatoriske- og samfundsmæssige udfordringer.

Særligt karakteristisk for Freja er hendes relationelle kompetencer og hendes evne til at understøtte og nuancere processer med en god dialog. Således er Freja værdifuld for enhver organisation, der ønsker at styrke ledelse og samarbejde både internt og eksternt.

Freja har tidligere erfaring fra Region Hovedstaden, hvor hun bl.a. har arbejdet med sundhedsforskning, innovation, regional udvikling og kommunikation i en forskerstøttefunktion og i De Videnskabsetiske Komitéer.

 

Referencer

  • Region Hovedstaden, 2023, ledelsesudvikling.
  • Region Sjælland, 2023, Ekstern analyse og anbefalinger til udvikling af socialområdet i Region Sjælland.
  • Universitetet i Oslo, 2023, ledelsesudvikling og studietur i København.
  • CBS Executive, 2023, Forskningslederkursus Research Management Course (RMC34, 35).
  • StudyNow, 2023, kursus om selvledelse og succes i samarbejde og relationer.