Jesper er professor ved Institut for Virksomhedsledelse (Aarhus Universitet), hvor han forsker i strategi og strategiimplementering i offentlige organisationer samt forskelle og samarbejde mellem private og offentlige organisationer. Han er ekstern tilknyttet senior hos Mobilize, hvor han skal anvende sin viden til at hjælpe organisationer og deres ansatte med at realisere deres strategier. Han interesserer sig meget for, hvordan organisationer kan ændres og transformeres ift. de vilde problemer herunder de bæredygtighedsudfordringer, de står overfor.

 

Jesper brænder især for at lykkes med at balancere strategiarbejdets top-down og bottom-up processer på en transparent og inkluderende måde. I følge Jesper skal strategi helt ud i praksis og ud i hele organisationen og skabe sammenhænge på tværs af strategier både internt og i samarbejde med andre organisationer.

 

Jesper har en baggrund som cand.mag i filosofi og erhvervsøkonomi og har en Ph.d. i økonomi samt været ansat på institutterne økonomi, statskundskab og virksomhedsledelse.