Hvorfor er sårbarhed i ledelse så angstprovokerende, men så afgørende?

Hør Klaus i podcasten fra Ledelsesalmanakken
Mobilize CLU8725

Om Klaus

Klaus er autoriseret psykolog og har i mere end 15 år arbejdet med samspillet mellem udvikling af strategi og mennesker. Organisationer er menneskelige fællesskaber, og han er optaget af at udvikle grupper og individer, mens de arbejder på en strategisk opgave. For Klaus er det vigtigt at vi også taler om det svære i ledelse – vores tvivl, afhængighed af andre og sårbarhed. Gerne med plads til et grin i alvoren. Hans primære fokus er på videnstunge organisationer hvor forskellige fagligheder skal lykkes sammen.

Klaus er særlig kompetent i at afvikle udviklingsforløb for leaderteams. Han er en stærk formidler og facilitator på seminarer og workshops. Derudover har han undervist på en lang række lederuddannelser og har coachet ledere på alle niveauer. Klaus er nærværende, udfordrende og har altid øje for den enkeltes potentiale. Og så er han ’pausestærk’ – det gør ikke noget, at der bliver stille engang imellem. 

Senest har Klaus været medforfatter til bogen ”Mod til det uperfekte” fra 2020 samt publiceret artiklen ”Ledelsessimulatoren: Et spejl på din dagligdag som leder” i LEDELSE i DAG.