Lotte har et hjerte, der banker for at forbedre den relationelle velfærd og arbejder med at mobilisere bevægelse, udviklingskraft og handling i organisationer.

Lotte Lykkegaard 2

Lotte er en dedikeret relationsskabende og ambitiøs konsulent med et hjerte der banker for at øge kvaliteten af den relationelle velfærdog som hver dag skubber på forståelsen for, at nøglen til bedre velfærd ligger i anerkendelsen af det, der sker mellem mennesker.

Lotte har bred erfaring med at mobilisere bevægelse, udviklingskraft og handling i organisationer, og hendes spidskompetencer ligger inden for offentlig ledelse og det erhvervspsykologiske felt.

I de sidste 10 år – de seneste fem år som selvstændig konsulent - har hun arbejdet med design og afholdelse af ledelsesudviklingsforløb og uddannelser for ledere og lederteams, samt med facilitering af topledernetværk og netværk for ledende overlæger, oversygeplejersker og overfysioterapeuter.

Lotte er uddannet Cand.pæd.pæd.psych. med speciale i offentlig ledelse fra Aarhus Universitet suppleret med uddannelse i procesledelse og facilitering.

 

Derudover er Lotte medforfatter til bøgerne:

  • Tillidsskabende ledelse i offentlige organisationer – Inspiration fra praksis (2017)
  • Livet har dig - Seksten fortællinger om vejen fra styring og kontrol til nærvær og trivsel (2019)  
  • Livet har dig altid – Mental sundhed i et nyt psykologisk perspektiv (2020)  
  • Livet har dig – også i en krisetid – enogtyve solstrejf af mental sundhed i en coronapandemi (2021)   
  • og har bidraget til bogen Dit selvhelbredende sind – Introduktion til din medfødte sundhed (2017)