Vision: Du skal lykkes med dit arbejde

Vibeke C Hammer

Om Vibeke

Vibeke er i dag daglig leder af Ansvarlig Helse, hvor hun arbejder som mentor og mentaltræner og har særligt fokus på, hvordan vi mennesker kan opnå varige forbedringer. Hendes vision er, at du skal få succes med dit arbejde.

Derudover er Vibeke en erfaren og solid træner og får rigtig god feedback på resultater, kompetence, form og humør. Hun har tung og bred erfaring fra arbejdslivet. Hun hjælper med virksomhedskulturopbygning, lederudvikling, personlig vækst og gode samtaleværktøjer. Hun er iværksætter og forretningsudvikler, og så har hun startet tre virksomheder og har over 20 års erfaring fra ledelse og forretningsudvikling.

I 2011 udviklede hun AMOVE-programmet, en dybtgående proces for øget præstation på individniveau. Hun har undervist og hjulpet over 100 mennesker der er droppet ud af arbejde/skole på grund af overbelastning med at komme tilbage på sporet, samt eliteatleter og andre ambitiøse mennesker, der ønsker at øge deres præstationsniveau.

Vibeke er teknisk og økonomisk uddannet. Hun har læst kognitiv uddannelse på National Institute of Cognitive Therapy i Norge og coaching, NLP, hypnoterapi og Lightning Process uddannelser i London.