Emne
Artikler

Organisationer har brug for ambitiøse topledere, der er med til at lede deres organisationer igennem de mange forandringer, som vores tid er fyldt af. Der er også brug for robuste topledere, der ikke tror, at det hele kan klares med et knips med fingrene nu-og-her. 

 

Vi har virkelig brug for de offentlige organisationer for at få vores samfund til at fungere, og vi har behov for, at de forandrer sig i fremtiden. Her er den offentlige topleder vigtig. Den person skal på den ene side tage ansvar for ambitiøst at udvikle og forandre den offentlige værdiskabelse. På den anden side skal værdiskabelsen og udviklingen i den sidste ende løftes af alle i organisationen og sammen med andre organisationer og borgerne – ellers er det ikke robust og bæredygtigt.

 

Men hvad er det så egentlig en offentlig topleder skal kunne ledelsesmæssigt? Og hvordan skal toplederen fordele sin tid og opmærksomhed? Det er det, vi forsøger at svare på i denne artikel. Vi præsenterer en model, der giver overblik over de vigtigste mindsets og former for praksis for den offentlige topledere. Modellen kan bruges til lederens vurdering og evaluering af sig selv.

 

Rigtig god fornøjelse med læsningen!

Hent artiklen "Den ambitiøse offentlige topleder" her

Hent som pdf

Download Den ambitiøse offentlige topleder

Læs også artiklen om ensomhed og ledelse

Leadership 1 Læs artiklen her

Hør også podcasten om fremtidens offentlige topleder

Coffee 1 Hør podcasten her

Er du mere nysgerrig på ledelse?

Spørg os om noget

Absalon 3