Emne
Artikler

Jesper Hosbond Jensen

Jesper begyndte som kommunaldirektør i kommunen i februar 2014. Før det var han forvaltningsdirektør i Thisted Kommune inde for områder som social, beskæftigelse, sundhed, kultur, erhverv, uddannelse og borgerservice samt stabsfunktioner som HR og personale. Tillige har han været arbejdsmarkedschef i Ikast Kommune, og derimellem var han kontorchef i Forsvaret. Jesper er uddannet inden for statskundskab fra Aalborg Universitet, og han har også været Ph.d.-studerende og undervist ved Aalborg Universitet.

Syddjurs Kommune har over 42.000 borgere og dækker et areal på næsten 700 km2. I kommunen er der flere hovedbyer, men måske mest kendt er Ebeltoft, hvor kommunen har hovedadresse. Der er, pga. kommunens geografiske størrelse, administrationsbygninger i Ebeltoft og Hornslet. Dette for at sikre nærhed og velfærd til kommunens borgere. Syddjurs Kommune har ca. 3.400 fastansatte medarbejdere. Byrådet består af 27 politikere og det er ledet af en socialdemokratisk borgmester, der også er øverste daglige leder af Syddjurs Kommune.

Jesper3

Hent som pdf

Download hele juni måneds almanak som pdf

Download Juni Jesper Hosbond

Politikerne forventer sådan set, at vi både udfordrer og understøtter dem

Jesper Hosbond Jensen
Hør Christians snak med Jesper Hosbond Jensen

Det at være i tvivl og tage fejl, det synes jeg har gjort mit lederskab meget stærkere

Jesper Hosbond Jensen

Næste måneds leder 

Vi siger tusind tak til Jesper for at medvirke og dele sine tanker og erfaringer i denne måneds version af Ledelsesalmanakken.

I næste måned gives stafetten videre til Stina Vrang Elias, som er direktør i DEA.

Læs juli måneds almanak

Juni måneds kapitel

Her kan du læse det tilhørende kapitel fra ''Almanakken om god ledelse''

Download Juni Kapitel

Spørgsmål at reflektere over

Download månedens spørgsmål at reflektere over

Download Juni Spørgsmål