Emne
Artikler

Artikel 1: Hvad står vi overfor?

I denne første artikel sætter forfatterne fokus på, hvorfor det er vanskeligt for folk og system virkelig at tro på, at transformation er vigtig og nødvendig – selv om behovet for forandring er tydeligt for alle. Forfatterne præsenterer afgørende grunde til, at den nuværende funktionsmåde ikke kan fortsætte. Artiklen slutter af med fem gode råd til dem, der gerne vil argumentere for behovet for transformation i sundhedsvæsenet.

Fremtidens sundhedsvæsen: hvad står vi overfor?

Download som pdf her

Download Hvorfor Transformation Af Sundhedsvæsenet

Artikel 2: Hvordan lykkes vi med strategisk transformation?

Den anden artikel handler om, hvordan transformation kan ske. Hvad er den strategiske, organisatoriske og ledelsesmæssige kerne i at få transformation til at ske? Artiklen har fokus på at transformere vores store nuværende sundhedsorganisationer såsom regioner, hospitaler og kommuner. Sundhedsvæsensstrukturen og samspillet mellem disse organisationer skal også ændre sig.

Denne artikel fokuserer yderligere på at samspillet mellem disse organisationer og organisationer såsom uddannelsesinstitutioner, private leverandører, NGO’er og interesseorganisationer skal forandres. Sundhedsvæsenets samlede transformation er afhængig af, at de store offentlige sundhedsorganisationer kan transformere sig selv som organisationer og dermed drive forandringen af den samlede struktur uanset hvordan strukturen ser ud. Det vil artiklen dykke dybere ned i.

Fremtidens sundhedsvæsen: Hvordan lykkes vi med strategisk transformation?

Download som pdf her

Download Fremtidens Sundhedsvæsen Hvordan Lykkes Vi Med Strategisk Transformation

Mere nysgerrig på emnet?

Spørg os om noget

Lotte Lykkegaard 3

Lyt også til podcasten om sundhedsvæsenets fremtid

Light Bulb 3 Lyt her

Læs også artiklen om at handle strategien god

Coffee 3 Læs artiklen her