Emne
Podcast

 De smukke unge mennesker - og deres vej ind på arbejdsmarkedet  

“I de her år er der et stort fokus på det indre pres unge lægger på sig selv, men vi ser samtidig, at arbejdsmiljøet har en stor betydning for unges mentale trivsel. Så ledere må ikke underkende, hvilken betydning deres ledelsesstil har for medarbejdernes trivsel.”  

Lige nu strømmer nyuddannede kandidater ud fra uddannelsesinstitutionerne på vej mod deres første fuldtidsjob. Men hvem er de unge egentlig, hvilken tidsånd er de rundet af, og hvad betyder det for dig som leder eller kollega? 

I dette afsnit af Ledelsesalmenakken har vi inviteret forsker ved Center for Ungdomsforskning Mette Lykke Nielsen ind til en snak om, hvad der karakteriserer den unge generation, hvilke forventninger de unge har til arbejdsmarkedet, samt hvorfor vi ser en stigende mistrivsel blandt unge. Samtidig får vi en unik indsigt fra to unge om de tendenser, vi ser i nutidens generation - set fra deres eget perspektiv. 

Endelig giver vi dig som leder eller kollega til unge mennesker indblik i de unges mentalitet, og vi giver bud på opmærksomhedspunkter i mødet med dine yngre kollegaer.

Rigtig god lyttelyst! 

Hør podcasten her

Podcast om psykologisk tryghed

Linkedin Psykologisk Tryghed Hør podcasten her

Artikel om samspilzoner og organisatoriske mellemrum

Roterende Animation[283] Læs artiklen her