Emne
Podcast

Hvordan kan organisationer blive bedre til at skabe værdi?

Vi lever i en tid med mange omfattende udfordringer, der kun kan løses ved, at vi alle bidrager. Det gælder både social ulighed, klimakrisen og generelle strukturelle udfordringer. Det kræver et øget fokus på social ansvarlighed, både som enkelt person og som virksomhed - og vi skal have et øget fokus i vores samarbejder. Vi skal have øje for værdiskabende samspil, der kan løse de store, komplekse problemer, så der skabes mest mulig værdi. Spørgsmålet er selvfølgelig, hvad værdi er og, hvordan vi skaber det.

Vi har inviteret direktør i PlanBørnefonden Dorthe Petersen og partner i Mobilize Christian Tangkjær i studiet for at gøre os klogere på, hvad værdiskabelse er. Vi åbner op for en snak om, hvordan PlanBørnefonden driver værdibaseret organisation på.

”Med partnerskaber får man skabt en forståelse for hvilken værdi, vi hver især byder ind med, for at vi kan skabe den helt store værdi”, siger Dorthe Petersen.

Måske er værdi, nysgerrighed og et blik for økosystemet omkring en organisation tre vigtige elementer, når store udfordringer kræver de mest optimale løsninger?

God lyttelyst!

Fra ego til øko-strategier: Om økosystemer og ledelse

Adobestock 509417198 Hør afsnittet her

The Great Resignation

Danmark 1 Røde Plads Læs artiklen her