Emne
Podcast

Diversitet, inklusion og "den rette friktion" der skaber bedre beslutninger

Flere og flere organisationer får øjnene op for, hvordan inklusion og diversitet ikke kun skaber sundere arbejdspladser, men også bedre og mere bæredygtige beslutninger. Men hvordan?

I denne måneds udgave af Ledelsesalmanakken taler vi om, hvordan Biasbevidst ledelse kan være et værktøj til at forstå de barrierer, der svækker gruppedynamikker og beslutningsprocesser - og hvordan vi gennem inklusion kan overkomme det. Vi taler med psykolog, ph.d. og forfatter Christina Lundsgaard Ottsen og psykolog og partner i Mobilize Klaus Harries om fordelene ved at have et mere inkluderende mindset i organisationerne, for at skabe det bedst mulige fundament for de rette beslutninger.  

"Jo mere vi blander forskellige holdninger, jo tættere er vi på en holdbar løsning. Og jo flere vi har med i processen, jo mere fodslag har vi til at føre løsningerne ud i livet, og dermed bliver de mere bæredygtige og langtidsholdbare. ", siger Christina Lundsgaard Ottsen.

Lyt med, når vi taler om dilemmaerne ved biasbevidst ledelse, bevidsthed om magt, og så kommer vi med konkrete tips til, hvordan du kan arbejde mere biasbevidst allerede i morgen.  

Rigtig god lyttelyst! 

Hør afsnittet her

Mere nysgerrig på biasbevidst ledelse?

Spørg os om noget

Mobilize CLU8753

Hør også podcasten om psykologisk tryghed

Mobilize Podcast Logo Hør afsnittet her

Hør også podcastserien om vilde sociale problemer

Danmark 2 Park Hør podcastserien her