1. "Senest har Mobilize været involveret i at udvikle UCN’s nye governance struktur, der skal understøtte forskningsledelse på UCN. En proces hvor behov og ønsker sættes i spil i forhold til den modenhed organisationen har på området"

     

    - Lene Augusta Jørgensen, Rektor Professionshøjskolen UCN 

Mobiliseringsledelse er en afgørende forudsætning for reel strategisk ledelse af fagprofessionelle organisationer. Strategiske ledere skaber retning for organisationen, og sikrer at mål, værdier og organisering reelt bliver formet i fællesskab – med de fagprofessionelle medarbejdere i en nøglerolle.

Og dét hjælper vi med. Gennem strategisk lederudvikling, ledelsessimulationer, dilemma-arbejde, rolleforståelse og samspil mellem ledelsesniveauer og medarbejdere.

Vi er specialister i ledelsesudvikling i stærke fagmiljøer. Strategisk ledelse er for os en kontinuerlig skiftende proces mellem top-down og bottom-up. At turde stille de vigtige spørgsmål og sammen finde svarene på: Hvad er formålet med det vi laver? Hvilken værdi skal vi sammen skabe i samfundet? Hvad er det vi sammen brænder for?

Strategisk koordinering på tværs af niveauer

Se case

Strategi

Ikon Strategi Strategi

Netværk og forløb

Ikon Netværk Aktuelle netværk og forløb

Organisering

Ikon Organisering Organisering