Lars er optaget af at hjælpe mennesker og deres organisationer med at mobilisere og udfolde de strategiske potentialer gennem et reflekterende og strategisk lederskab.

Hør Lars fortælle om motivation i podcasten her
Mobilize CLU0237

Lars besidder en stærk erfaring og viden inden for strategiudvikling samt ledelses- og organisationsudvikling i fagprofessionelle miljøer. Han har ligeledes solid viden og erfaring inden for strategisk ledelse og motivation, porteføljeledelse og innovation, håndtering af strategiske dilemmaer, samt forskningsledelse og integration mellem udviklings- og driftsledelse i forskningsbaserede fagprofessionelle organisationer.

Lars har en faglig baggrund som læge og PhD. Han har bl.a. haft ledende funktioner for medicinske forsknings- og udviklingsprojekter i Novo Nordisk A/S i mere end 10 år, inden han i perioden 2005-2015 var selskabets globale direktør for HR.

Lars brænder for både at dele erfaringer med og lære fra de fagprofessionelle miljøer, og han bliver hver gang fascineret og inspireret af at møde passionerede fagprofessionelle mennesker – uanset deres fag.

 

Bogudgivelser 

Referencer

  • Universitetet i Oslo, 2016-2023, Kurser i forskningsledelse for Erfarne forskningsledere, og for Yngre forskningsledere, samt for PostDocs.
  • Region Sjælland, 2016-2023, Midtvejsevaluering af regionens politik for sundhedsforskning; Kurser i Ledelse af Forskning; Studietur til King’s Health Partners i London; Ny politik for regionens sundhedsforskning, Evaluering af Forskningens Hus; Strategisk anvendelse af forskningsfinansiering; Seminar for afsnitsledelse på Sjællands Universitetshospital.
  • Aarhus Universitet, 2017-2023, Udviklingsforløb for forskningsledere ved Aarhus Universitet; Human First – hvidbog for mennesker med rehabiliteringsbehov.
  • CBS Executive, 2019-2023, Kurser I forskningsledelse (RMC); International Research Management Course.
  • Norges Forskningsråd, 2016-2022, Kompetenceudvikling i forskningsledelse for projektledere i BIOTEK2021 programmet; Nordic Personalized Medicine Workshop; Research Leadership Seminars for Young Talents.
  • IARC (WHO’s International Agency for Research in Cancer), 2021-2022, Research Leadership Training.
  • NTNU (Norges Teknisk-Naturvidenskabelige Universitet), 2020-2022, Forskningsledelseskurser for PostDocs og for PhD-kandidater.
  • Danish Diabetes Academy (DDA), 2018-2021, Kurser i Project Management in Research for PostDocs; DDA Self-evaluation.
  • Lundbeck A/S, 2018, Lundbeck Research.
  • Nationalmuseet, 2017-2018, Fremtidens forskning på Nationalmuseet.