Søren ser det store perspektiv

Han er dybt faglig og helt i front med, hvad der er værd at vide. Og så kan han udfordre, så der sker en udvikling. 

Mobilize CLU0866

Om Søren

Søren brænder for udvikling. Strategisk udvikling, faglig udvikling, organisationsudvikling, menneskelig udvikling, samfundsudvikling - og sådan kunne man blive ved. I mere end 25 år har Søren arbejdet med strategisk ledelse i faglige organisationer, både gennem forskning og som institutleder og dekan. 

Søren er drevet af en stærk lyst til at lære nyt og forstå, hvordan faglige organisationer udvikler sig bedst muligt. Han er Mobilizes faglige fyrtårn. Og så formår han at skære komplekse problemstillinger til så de bliver til operationelle projekter. 

Søren er en flittig skribent. I 2018 udgav han den digitale bog: Almanakken om god ledelse.

I 2014 var det bogen Potentialeledelse – om strategisk ledelse i fagprofessionelle organisationer. 

Andre publikationer tæller Den refleksive leder fra 2009, Sådan leder du medarbejdere, der er klogere end dig selv fra 2005 og Det handler om tillid fra 2001. Han udgiver konstant formidlende artikler om strategi og ledelse – han kan ikke lade være.

"Professionshøjskolen UCN har arbejdet sammen med Mobilize omkring udvikling af UCN fra en uddannelsesinstitution til en vidensinstitution. Det har været en rejse, hvor Søren Barlebo har været med til at vise retning og støtte til at nå målet med afsæt i organisationens egne styrker og værdier" Lene Augusta Jørgensen, Rektor Professionshøjskolen UCN