Emne
Podcast

Organisationers samspil med omverden bliver vigtigere og vigtigere. Det er helt afgørende for, at vi som samfund kan håndtere de komplekse udfordringer, vi står over for. 

I denne måneds udgave af Ledelsesalmanakken undersøger vi, hvordan offentlige uddannelsesinstitutioner spiller en rolle for hele samfundet, både lokalt, regionalt og nationalt, og hvordan de skal tage en proaktiv rolle for samfundets udvikling og problemløsning.


I selskab med Kristina Østergaard Kristoffersen, der er rektor på Professionshøjskolen UCN, taler vi om strategiske og ledelsesmæssige udfordringer, når en uddannelsesinstitution vil tage en stærkere og mere tydelig position i udviklingen af samfundet. Hvordan bliver ledelse et fokuspunkt i en forandring mod mere tværgående samarbejder og løsninger?

Som Kristina Østergaard Kristoffersen siger:

”Det er ret politisk modigt, at man som offentlig institution tør tage det skridt. Når man er så modig, så betyder det også, at man som sektor er nødt til at spørge sig selv: Hvad er det for en position, vi vil tage i det her?”

Rigtig god lyttelyst!

Hør podcasten her

Hør også podcasten om økosystemer og ledelse

Adobestock 509417198 Hør afsnittet her

Læs også artiklen om den ambitiøse offentlige topleder

Light Bulb 1 Læs artiklen her